ТРЪБИ, ФИТИНГИ И ВЕНТИЛИ ЗА ВОДА, ПАРА, ТЕЧЕН И ПРИРОДЕН ГАЗ, ХИМИЧЕСКИ И АБРАЗИВНИ ФЛУИДИ
ПРОДУКТ КАТЕГОРИИ
ПРОМОЦИИ
СЕРВИЗ
ТЕХ. ИНФ. ПО К0Д НА ПРОДУКТА:
ЦЕНОВИ ЛИСТИ & ПРОМОЦИИ
отворен/затваряне
ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТИ
Гара Искър, ул.Мюнхен 14
(срещу сградата на СОФИЯ МЕД, на ул.Димитър Пешев)
1528 София
Тел. 02 9732671, 02 9732672
Fax 02 9732674
E-mail: sales@chrysmetal.bg
ТРЪБИ, ФИТИНГИ И ВЕНТИЛИ ЗА ВОДА, ПАРА, ТЕЧЕН И ПРИРОДЕН ГАЗ, ХИМИЧЕСКИ И АБРАЗИВНИ ФЛУИДИ
  ENGLISH
НАЧАЛО
КОШНИЦА ЗА ЗАПИТВАНИЯ
 
КРИСМЕТАЛ ООД

КРИСМЕТАЛ ООД е създадена през 2002 година, като част от групата компании CHRYSSAFIDIS. Основана през 1882 година, Дружеството CHRYSSAFIDIS е най-старият и един от най-големите доставчици на индустриални и водопроводни стоки в Югоизточна Европа. През цялата си история Групата е била призната от своите клиенти за качеството и надеждността на своите продукти и услуги. КРИСМЕТАЛ ООД  е сертифициран от TÜV NORD CERT в съответствие с ISO 9001: 2015

Благодарение на широката си гама от продукти, КРИСМЕТАЛ може да предложи на своите клиенти one-stop shopping и цялостни решения, съобразени с нуждите на клиента. КРИСМЕТАЛ ООД снабдява промишлеността, строителните компании, корабоплаването, търговията и търговските обекти с оборудване, използвано във водопроводни, парни, хранителни, фармацевтични, газови и нефтохимически мрежи. Чрез поддържането на шест компютъризирани склада - три в Атина, един в Солун, един в София и един в Скопие - Групата е в състояние да осигури конкурентни цени и незабавна доставка за повечето запитвания за продукти. Нашите инженери са обучени и специализирани по експертни области, подпомагайки нашите клиенти при проектирането на техните системи. С редовни посещения на място, инженерите на КРИСМЕТАЛ предоставят на клиентите систематична техническа и следпродажбена поддръжка, целяща постигането на пълно удовлетворение на клиентите. КРИСМЕТАЛ внася своите продукти от цял ​​свят и е изключителен агент / дистрибутор за повече от 40 водещи производители. Тя се стреми да установи дългосрочни взаимоотношения със своите клиенти, основани на взаимен интерес и доверие

 

СЪОБЩЕНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СЪЗДАЛАТА СЕ ЕПИДЕМИОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА

Уважаеми клиенти, колеги, партньори,

Изпращам настоящето писмо във връзка със създалата се епидемиологична обстановка в България.

На първо място пожелавам на всички да се опазим от заразата и скоро да се върнем към нормалния начин на живот.

Бих искал да ви информирам, че към настоящия момент Крисметал ООД функционира и всички ние сме в готовност да поемаме вашите поръчки и да ги изпълняваме. Във връзка с общоприетата превантивна мярка за органичаване на физическите контакти сме създали организация, в която екипа на Крисметал ООД ще работи комбинирано от офиса и от вкъщи.

В офиса на Крисметал ООД сме предприели реорганизация на работните пространства, като целта е да минимизираме възможноста за контакт между служителите и нашите клиенти и партньори с цел тяхната безопасност. Също, за посетителите има предвидени дезинфектанти, като приветстваме тяхното използване при идване на място в офиса.

По отношение на оперативната работа поради динамичната обстановка в световен план, може да се очакват определени промени в регулярните срокове на доставка. Молим, преди поръчка да се уверите с вашето контактно лице за настоящите срокове на доставка, тъй като е възможно да има промени от сроковете, описани в офертите. 

За допълнителна информация по отношение на всички въпроси, които имате обръщайте се към вашето контактно лице или към Г-н Петър Матев, Зам. Управител, тел. 0898 690075

С Уважение,

Василиос Кайнарос
Управител

 
Фирмата разполага с високо квалифициран инженерно-технически персонал, който е на разположение за оказване на техническа помощ и консултации.
КРИСМЕТАЛ ООД
КРИСМЕТАЛ ООД
информация за контакт
This website uses cookies for better performance. By using this website, you are agreeing to our policy concerning Data privacy protection.
Read more
ЦЕНОВИ ЛИСТИ ПРОМОЦИИ
back top